Εστιατοριο Molos
ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΜε θέα στα ήρεμα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, το εστιατόριο Molos σερβίρει αυθεντικό ελληνικό φαγητό, διατηρώντας πιστά τις παραδοσιακές συνταγές και κυρίως τη χρήση φρέσκων υλικών. Η απλότητα και η φρεσκάδα της ελληνικής κουζίνας σας υπόσχεται μια γαστρονομική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε.
Ελληνικη Κουζινα
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΗ ελληνική κουζίνα έχει μαγειρική παράδοση περίπου 4.000 χρόνων και αποτελεί μέρος της ιστορίας και του πολιτισμού της Ελλάδας. Οι γεύσεις της αλλάζουν με την εποχή και τη γεωγραφία της. Η ελληνική μαγειρική, ιστορικά προάγγελος της δυτικής κουζίνας, απλώνει τη μαγειρική της επιρροή, μέσω της αρχαίας Ρώμης, σε όλη την Ευρώπη και πέρα από αυτήν.
Η σύγχρονη ελληνική μαγειρική χρησιμοποιεί ευρύτατα τα λαχανικά, το ελαιόλαδο, τα δημητριακά, τα ψάρια, το κρασί (λευκό και κόκκινο) και το κρέας (συμπεριλαμβανομένου του αρνιού, των πουλερικών, του μοσχαρίσιου κρέατος, του κουνελιού και του χοιρινού κρέατος). Άλλα σημαντικά συστατικά περιλαμβάνουν ελιές, τυρί, χυμό λεμονιού, βότανα, ψωμί και γιαούρτι.